Bilgisayara dair herşey

Reklam ve işbirlikleriniz için eposta adresimiz: glaicerplus@gmail.com

Şifresini unuttuğunuz telefonunuzu açmanın yöntemi

Yorum Ekle
Android 5.0 Lollipop sistemini kullanan kullanıcıların cihazlarını fabrika ayarlarına dönüş yapmasına gerek kalmayan bir hack yöntemi ile yeniden karşınızdayız!

Pek sanmıyoruz ancak, olur ya hani android cihazınızın şifresini unuttunuz, yada bir arkadaşınızın telefonu elinizde ve kendisi piyasada yok. Sizde o boşluğu doldurabilecek bir meşgale arıyorsunuz. Şimdi size bu paylaşacağımız yöntemi kötü işlere alet etmemenizi isteyerek sadece iyi amaçla yapmanızı tembihlesekte kendi bildiğiniz yoldan şaşmayacaksınız eminiz.

Android 5.0 Lollipop'ta büyük bir güvenlik açığı var, bizde bu işlemi gerçekleştirirken bu açıktan faydalanıyoruz. O yüzden bu işlem için bilgisayarınıza herhangi bir program yüklemenize gerek kalmaz yada telefonunuzu fabrika ayarlarına döndürerek tüm verilerinizi kaybetmenize izin vermeyeceğiz ancak, biraz zaman aldığını söyleyebiliriz. Şimdi sizinle paylaştığımız bu adımları sırayla uygulayarak kilidinizi açabilirsiniz, hadi başlayalım!



Kilit ekranında 'Acil Durum' paneline tıklayın

 Maksimum sınıra ulaşıncaya kadar rakamlar ve karakterleri rasgele yazmaya başlayın




Şimdi yazdığınız tüm numaraları kopyalayın
Devamında kilit ekranında erişebileceğiniz kamerayı açın
Ekranı aşağı doğru sürüklemeye çalışın, sizden açılması için kilit şifresi isteyecek





Kopyaladığınız kodu yapıştırın
Fotoğraf makinesi uygulaması çökmesi gerekiyor, eğer çökmezse bu adımları tekrar uygulayın
İlk seferde çökmezse 2. yada 3. defada tahminen çökmesi muhtemeldir




Tebrikler ana menüye ulaştınız

Bu işlemler ne yazıkki sadece Android 5.0 Lollipop güncellemesinde yapılıyor ve aslında büyük bir güvenlik açığı olarak adlandırılabilir bu sebepten ötürü bir sonraki versiyonda kaldırılmıştı. Ancak android 5.0 işletim sistemini android ekosisteminde kullanan cihazların oranı hala daha %30 seviyelerindedir. O yüzden bu işlem hala daha işe yarar ve uzun bir süre daha yaramaya devam edecektir.

Yorum için açıklama